Oslofjorden Videregående Steinerskole er godkjent!


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/ovgino/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 244

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/ovgino/public_html/wp-content/plugins/facebook-button-plugin/facebook-button-plugin.php on line 246

I skrivende stund har meldingen fra Udir nådd Kulturhuset Hovtun og alle initiativtagerne rundt ny skole, i dag kom meldingen om at skolen er godkjent for tre linjer, medier og kommunikasjon, studiespesialiserende med kunst og musikkteater. Hver av linjene er godkjent for 40 elever pr linje og kan starte opp sin virksomhet høsten 2017! Nå kan arbeidet med godkjenning av skolelokaler starte for fullt og prosessen har skutt fart!

Related posts